Stalmat 80 x 120 cm - 20 mm - Puzzelsysteem

€ 39,00 € 32,23
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • Telefonische klantenservice
 • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
 • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor €39,00€39,00 totaal

Volumekorting

 • Koop 10 stuks voor € 38,01 € 31,41  per stuk(s)
 • Koop 20 stuks voor € 37,00 € 30,58  per stuk(s)
 • Koop 40 stuks voor € 35,01 € 28,93  per stuk(s)
 • Koop 100 stuks voor € 33,00 € 27,27  per stuk(s)
 • Koop 500 stuks voor € 31,25 € 25,83  per stuk(s)

Ben u op zoek naar een geschikte rubber ondervloer voor in een stal? Onze professionele rubberen stalmat is 20 mm dik, weegt 20kg en is de beste oplossing om snel en eenvoudig een stal te voorzien van een duurzame en kwalitatieve rubber ondervloer.

De rubber stalmatten hebben een afmeting van 80 x 120 cm en zijn middels het puzzelsysteem eenvoudig met elkaar te verbinden om een egale en makkelijk uit te breiden ondervloer te vormen. Het drainagesysteem onder de stalmatten zorgt voor een goede afvoer van vloeistoffen. Wilt u de stal een keer goed schoonmaken dan kunt u de stalmatten van elkaar loskoppelen en uit de stal halen om de stal en de matten te reinigen.

Wilt u een stevige, flexibele stalmat voor uw paard of andere dieren dan is deze puzzel stalmat een zeer goede keuze.

 

puzzel stalmatPuzzelsysteem

Het grote voordeel van deze stalmat is het puzzel systeem. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere stalmatten aan elkaar koppelen zodat u een grote rubber ondervloer kunt maken exact op maat voor in de stal. De puzzel stalmatten kunnen op elke manier met elkaar verbonden worden. U kunt dus ook de korte kant aan de lange kant vastklikken. Wilt u de stalmatten op een andere locatie gebruiken dan kunt u ze weer loskoppelen en bijvoorbeeld in een andere stal gebruiken.

 

drainaige rubbermat

Drainagesysteem

Aan de onderzijde van de stalmatten zit een drainagesysteem dat ervoor zorgt dat vloeistoffen zoals water en urine naar de afvoer in het laagste punt van de stal worden geleid. dit voorkomt schimmelvorming en ophoping van bacterien. Middels kleine uitsparingen in de zijkant van de stalmatten kunnen de vloeistoffen de matten verlaten. Deze zijn zo gepositioneerd dat wanneer de stalmatten aan elkaar worden gekoppeld deze ook weer aansluiten.

 

antislip stalmat

Antislip

Omdat de puzzel stalmat gemaakt is van rubber heeft deze al een antislip eigenschap. Daarnaast zit er ook een klein motief aan de bovenkant van de stalmat dat zorgt voor optimale grip voor uw dier. Dit voorkomt nare ongelukken zoals uitglijden wat flinke rekening van de veearts tot gevolg kan hebben.

 

 

duurzame stalmat

Duurzaam

De stalmat is gemaakt van een flexibel en stevig rubber met een dikte van 20 mm en weegt 20kg. Zo is de stalmat toch nog handelbaar om te verplaatsen maar kan het zonder enige moeite het gewicht van een paard of ander vee dragen. Ook zijn de stalmatten ontworpen om vele jaren mee te gaan.

 

 

ergonomische rubbermat

Ergonomisch

De stalmatten zijn flexibel en ergonomisch gevormd wat goed is voor de gewrichten van uw dieren. Vooral voor de wat oudere dieren die problemen hebben met hun gewrichten is een wat flexibelere stalmat een aanrader omdat dit de bloedcirculatie bevordert.

 

 

aanloopprofiel rubbermatOptioneel aanloopprofiel

Voor een stijlvolle afwerking kunt u optioneel een RVS aanloopprofiel mee bestellen. Deze aanloopprofielen zijn verkrijgbaar in de lengte 80 of 120 cm. Perfect te gebruiken voor bij de opening van de stal. Geeft uw stal direct een luxe en moderne uitstraling.

 secificaties stalmat

Stalmatten-vergelijken IVOL

 

Specificaties
SKU ISM80X120
EAN 5601570600475
Soort vee Grootvee, Kleinvee, Pluimvee
Afmetingen 80 x 120 cm
Dikte 20 mm
Koppelbaar Ja
Schrijf zelf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stalmat 80 x 120 cm - 20 mm - Puzzelsysteem
Uw waardering
Stel een vraag
Bevestig
 • 14 dagen bedenktermijn
 • Gratis verzending vanaf €10
 • Snelle levering
 • Veilig betalen